2021-09-24 Rechtbank Arnhem NL21.5080 - bekeringscoördinator - Gave - verklaringen kerken - compensatie

De rechtbank oordeelt dat een besluit niet hoeft te vermelden dat een bekeringscoördinator is geraadpleegd. De IND moet wel gemotiveerd ingaan op de punten die een rapport van Stichting Gave aanvoert. Ook is de rechtbank van oordeel dat de IND voor elk element (of ‘pijler’) van de beoordeling een ‘goede en inzichtelijke’ beoordeling moet maken om te kunnen beoordelen of compensatie van toepassing is. De IND moet verklaringen van kerken daarbij ook in de beoordeling betrekken.

(De pagina is verder alleen toegankelijk voor rechtshulpverleners)

De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world