Ondersteuning Gave bij asielprocedure

Bij Gave zetten wij ons in voor een eerlijke beoordeling van asielaanvragen van christenen uit (onder meer) moslimlanden. Wij kunnen dossiers beoordelen, expertiserapporten opstellen en rechtshulpverleners voorzien van gerichte informatie voor asiel- en beroepsprocedures van christenasielzoekers.

In het kader hiervan nodigen wij u uit om onderstaand formulier in te vullen, indien u te maken hebt met een voornemen of afwijzende beschikking van een christen-asielzoeker die mogelijk aanvechtbaar is.

Als u het formulier hebt ingevuld ontvangt u automatisch bericht met aanwijzingen voor het insturen van dossierstukken. Dit laatste is vooral relevant indien

  1. er een VOORNEMEN is in de verlengde procedure
    of
  2. BEROEP is aangetekend bij de rechtbank waarbij er nog redelijk de tijd is voor het indienen van processtukken.

Houd wel rekening met een wachttijd van een tot twee maanden, al proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met termijn bij de rechtbank.

Let verder op het volgende:

  • Informeer ons svp vooraf over een (voorgenomen) tweede of opvolgende aanvraag, zodat we daar in de planning vast rekening mee kunnen houden.
  • Het is niet mogelijk om een afspraak te maken met Gave voor een geloofsgesprek. Als onze stichting er aanleiding toe ziet kunnen wij wel iemand daarvoor uitnodigen.

Jurisprudentie

Jurisprudentie over de waarde van onze rapporten vind u hier.

Algemene voorwaarden en tarieven

Zie ‘gerelateerd’ rechtsboven.

Vertrouwelijkheid en privacy

De gegevens die u middels dit formulier verstrekt zullen vertrouwelijk behandeld worden. Persoonsgegevens die wij via deze melding ontvangen, worden uitsluitend gebruikt voor:

  • de registratie van deze melding;
  • om contact met u op te nemen in verband met de behandeling van deze aanvraag;
  • om u onze juridische nieuwsbrief toe te sturen indien u u daarvoor hebt aangemeld.

Zie ook ons privacystatement.

Naar het formulier
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world